top of page

Historien bakom

24Ballet.se

Hej!

Kul att just du har hittat hit. Jag hoppas att du ska hitta massa fint att bära under dina danslektioner.

Jag som driver 24Ballet.se heter Anna och ända sedan jag var liten så har baletten varit en stor del av mitt liv. Jag älskar och dansa och tillbringar gärna flera timmar i dansstudion. Idén till 24Ballet.se föddes av bristen på danskläder av hög kvalitet och ett utbud som inte riktigt motsvarade det jag sökte. Därför har jag letat reda på märken av hög kvalitet och fantastisk design  som ni inte hittar i någon annan butik i Sverige. 

Välkommen till 24Ballet.se

Girl Snörning upp hennes skor
Girl Snörning upp hennes skor

Utprovning tåskor

Jag erbjuder inte bara dansartiklar utan jag utför också utprovningar av tåskor för märket Merlet. Jag har själv burit , och bär, deras tåskor och älskar dem. Merlet har förändrat marknaden för tåskor och deras skor är några av dem bästa på marknaden.

Behöver du eller dina elever nya tåskor, tveka inte att kontakta mig på info@24ballet.se . Märk mailet med tåskoutprovning. 

Vision

Min vision med 24Ballet är att skapa en webshop med dansartiklar som riktar sig till vuxna , ung som gammal, som älskar att dansa. Här ska du kunna hitta det du söker. Det som just du behöver för att känna dig vacker när du dansar. Kläder och tillbehör som ger dig en extra boozt i självförtroendet dagar när du behöver det. För visst är det så, att vi dansar bättre när vi känner oss vackra?

IMG_8703.JPG
bottom of page