top of page

Frakt, byten och returer

Frakt

Vi på 24ballet.se skickar nu till hela Skandinavien. Frakten betalas av köparen och bestäms av vikten på paketet. Minsta fraktkostnad är 54 kr och som mest 69kr inom Sverige. Frakt till de andra Skandinaviska länderna är 139kr upp till 1 kg och 220kr för paket som väger 1kg - 2kg. Vi skickar spårbart med PostNord skicka lätt. 

Mindre brev skickas till brevlådan, större försändelser hämtas ut på närmaste utlämningsställe.

Retur och bytes policy

14 dagars ångerrätt och bytesrätt

Hos 24Ballet.se är du välkommen att skicka tillbaka oanvända och oskadda varor inom 14 dagar från det att du mottagit ditt paket mot full återbetalning minus fraktavgift.

Vi har förlängt öppet köp på julklappar t.o.m. 15 januari.

Varan ska vara oanvänd och i nyskick, men du har rätt att försiktigt öppna förpackningen och undersöka varan för att se vad den har för egenskaper och funktion.

Du kan alltså prova kläder och skor men observera att vid retur skall varor skickas tillbaka i oförändrat och oanvänt skick med varans tillhörande etikett, originalpåse och/eller kartong. Vänligen observera att trikåer i bruten förpackning INTE bytes eller godkänns i retur för återbetalning. 

Var därför varsam; om din hantering av varan inneburit en värdeminskning (t.ex. saknad eller förstörd originalkartong) förbehåller vi oss rätten att neka retur alternativt göra avdrag på återbetalningen med ett belopp motsvarande denna värdeminskning. Värdeminskning bedöms från fall till fall. 

 

Returfrakt ingår inte

Du står för returporto för de varor du skickar tillbaka till oss.
Tips! Skicka spårbart med Postnord (skicka hem) som du kan beställa online. Tänk på att ett brev får väga upp till 2 kg (max mått LxBxH 90 cm). Ofta rekommenderar postombuden Postpaket vilket blir mycket dyrare.

Varje vara undersöks innan den levereras ut till kund. Skulle varan trots detta ändå vara trasig eller felaktig när den anländer får du reklamera varan.

Är varan felaktig (reklamation) eller om vi skickat annan vara än den du beställt, kontakta oss så snart som möjligt (info@24ballet.se) så skickar vi rätt vara och en returpåse. 

 

Bytesvaran skickas när vi fått in din retur

Bytesvaran skickas till dig fraktfritt så snart vi behandlat din retur. Om varan du vill byta till skulle vara tillfälligt slut kontaktar vi dig via e-post. Maila oss gärna i förväg (info@24ballet.se) vad du vill byta till så lägger vi undan varan i väntan på din retur.

OBS! Om du istället lägger en ny beställning räknas det inte som ett byte. Vi drar inte av fraktavgiften på den nya beställningen.

Det går bra att byta till en annan vara. Om varan du byter till har ett lägre pris justerar vi fakturan. Om den är dyrare kontaktar vi er om mellanskillnaden och hur den ska betalas (Swish eller PG). 

 

Håll reda på fakturans förfallodatum

Tänk på att det kan dröja tills vi får in och behandlar din retur. Säkrast är att betala hela eller del av fakturan (t.ex. fraktavgiften) innan den förfaller. Vid byten skickas inte en ny faktura utan det är den första som gäller.

Återbetalning

Återbetalning sker via Klarna. Ej betald faktura justeras och skickas på nytt. Om du redan betalt fakturan sker återbetalning via Klarna. Fraktavgiften återbetalas ej.

För outhämtade paket/försändelser krediteras ej fraktavgiften. 

Så här skickar du tillbaka

Packa varan/varorna i brevpåse, kartong eller liknande. OBS! Var god tejpa INTE direkt på varans kartong eller påse. Då detta innebär en värdeminskning av varan medför det ytterligare kostnader för dig som kund i form av avdrag av återbetalning.

Skicka med följesedeln, kopia på följesedeln eller en lapp där du tydligt skriver vad returen gäller!
Gör alltid detta även om du haft kontakt med oss via telefon eller e-post.

Denna information måste vara med:
1. Ditt namn och ordernummer
2. Vad returen gäller; om det ska vara återköp eller byte. Om det ska vara byte; skriv vad det ska bytas till.

Returadress:
24Ballet Aktiebolag

att: Anna kanstrup

Töltvägen 14

42543 Hisings Kärra

Vid avisering: info@24ballet.se

Glöm inte skriva avsändare på försändelsen.

Payment Methods
Betalningsmetod

All betalning sker via Klarna.

-direktbetalning med kort

- faktura

- delbetalning månadsvis

bottom of page