top of page

Vi är med blogg!

Uppdaterat: 20 feb.
Hej och välkommen till 24ballet.se blogg. Kul att just du har hittat hit.

Här kommer ni framöver få läsa om våra märken och våra produkter. Få hjälp och tips med storlekar och dylikt men också om annat som hör balettvärlden till.


I dagens inlägg tänkte jag börja med att presentera mig själv. Jag heter Anna och jag är ensam ägare till 24ballet.se . Balett är mitt livs passion. När jag var yngre så åt, sov och andades jag balett. Ett liv utan dans kändes oerhört främmande. Var jag inte i dansstudion så dansade och stretchade jag hemma i vardagsrummet. Tyvärr så fick jag inte möjligheten att ägna mig åt dansen professionellt som drömmen var när jag växte upp.Det har dock inte förtagit passionen jag känner och glädjen jag upplever när jag dansar. När jag kliver in i dansstudion så glömmer jag livet utanför och det känns som om tiden upphör. Jag blir som Askungen på bal där förtrollningen bryts när klockan slår midnatt.

Dansen kommer alltid vara en stor del av mig och jag hoppas att jag ska lyckas inspirerar er som dansar men också ni som ännu inte tagit klivet in i danssalen att våga göra det. Att dansa får själen att sjunga och soulfood kan vi aldrig få för mycket av.


Välkomna till 24ballet.se blogg!3 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page