top of page

Varför 24Ballet.se?

Uppdaterat: 20 feb.

Varför 24ballet.se ?


Idén till 24ballet.se har funnits hos mig under flera år men jag har tidigare inte riktigt vågat ta klivet. Vintern 2022 så började ändå ide'n bli till en tanke som växte till något mer och ur det så föddes 24ballet. Jag kände att det fanns ett behov av en dansbutik som riktade sig enbart till vuxna dansare men som också kunde erbjuda märken som ännu inte fanns i Sverige. Jag har nämligen under åren som vuxen handlat mina danskläder utomlands då jag känt att utbudet hemma i Sverige varit tråkigt och ointressant och jag ville kunna erbjuda något annat.


Valet av leverantörer till 24Ballet har inte varit svårt. Jag har valt att samarbeta med märken som jag själv har burit, använt och älskat under flera år. De är märken som håller hög kvalitet, som är måna om sina kunder och som tillverkar sina produkter i Europa med marknadsmässiga löner för sina anställda. Därför ligger priserna lite högre i jämförelse med konkurrerande dansbutiker vars produkter delvis tillverkas i Asien.


Namnet 24Ballet anspelar på min passion för balett ( balett gärna dygnet runt) men också att det är en nätbutik som är tillgänglig 24/7.


Jag hoppas att ni ska vilja följa med på 24Ballet.se resa som ännu bara precis har börjat!
5 visningar0 kommentarer

Kommentare


bottom of page